BELGIË

Haarwensen is reeds 8 jaar actief in Nederland. Inmiddels hebben wij al meer dan 900 kinderen in Nederland voorzien van een gratis haarwerk gemaakt van echt haar. Hier hebben de ouders niets voor hoeven te betalen. De kosten worden allemaal betaald uit donaties van onze sponsoren.

In het verleden hebben wij geregeld aanvragen voor haarwerken vanuit België ontvangen. Door de hoge kosten en geringe vergoeding van het ziekenfonds kan niet elke Belgische ouder een haarwerk voor hun zoon of dochter kopen. Ons doel is dat ook deze kinderen een haarwerk kunnen ontvangen, zodat zij zich niet alleen maar patiënt, maar weer gewoon kind kunnen voelen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een Belgische Haarwensen. Tot dat de Stichting in België officieel is gemaakt is het voor Belgische kinderen al mogelijk om een haarwerk bij Haarwensen aan te vragen. Hiervoor kunnen de ouders contact opnemen met het kantoor van Haarwensen in Nederland.

+31 297 745300

Ook mensen uit België die hun haar willen doneren kunnen al bij ons terecht. Momenteel dient het haar nog wel naar het Nederlandse adres van Haarwensen te worden gestuurd.