Jaarlijks verliezen zo’n 400 à 500 kinderen hun haar als gevolg van chemotherapie, bestralingen of een vorm alopecia (kaalhoofdigheid). Een kwalitatief goed haarwerk is duur namelijk zo’n € 1.600 en niet voor iedere ouder betaalbaar.

Met jouw hulp kan Haarwensen deze kinderen van een haarwerk voorzien zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Haarwensen maakt een uitgebreide collectie waar alle kinderen tot en met 18 jaar de mogelijkheid hebben om kosteloos een pruik uit te zoeken. Bedrijven en particulieren kunnen pruiken adopteren. Het geld dat zij doneren, wordt volledig gebruikt voor het maken van een nieuwe pruik. Deze wordt opgenomen in de pruikencollectie. Zodra de eerste haren uitvallen, kunnen kinderen een pruik uitzoeken die het meest op hun eigen lokken lijkt. Zo hoeven zij geen dag zonder haar rond te lopen.

Met een donatie van € 1.500 adopteer je een pruik. Als je als bedrijf of particulier een pruik adopteert maken jullie een kind heel blij. Je verzorgt dan de productie, het aanmeten en onderhoud van de pruik voor één kind. Tevens krijg je als bedrijf een vermelding met logo op onze website.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons.

Het eerste haarwerk is geadopteerd tijdens de lancering door Fifty-one Ladies Club Meetjesland!

Zie onze nieuwspagina!