De SHARE YOUR HAIR-campagne is een initiatief van twee reclamemakers uit België en Nederland, die zich vrijwillig aan het project en de organisatie hebben verbonden. De fotografie is van de hand van de Belgische fotografe Frieke Janssens. De campagne is gesponsord door Keune Haircosmetics Belgium en Kao Belgium en is landelijk uitgerold.

Tijdens de lancering van Haarwensen in België op 9 februari werden de 8 portretten aan het publiek getoond. Deze krachtige portretten laten het evenwicht zien tussen ”haar geven” en ”haar krijgen”. Belgische fotografe Frieke Janssens heeft de beelden kosteloos aan Haarwensen aangeboden en zullen via verschillende kanalen aangeboden worden voor verkoop.

De opbrengst van de portretten wordt gebruikt voor de doelstelling van de organisatie: kinderen, die door ziekte of medische behandeling(zoals chemotherapie) kaal zijn geworden, een kosteloos haarwerk aan te bieden.

De portretten zijn afgedrukt op dibond en zijn omlijst met een aluminium frame, de afmeting is 75 x 100 cm. De vraagprijs per portret is €1250,-(excl.BTW). Wil je meer informatie? Of een portret aanschaffen? Stuur jouw bericht naar info@haarwensen.be

Met dank aan:
Photographer: Frieke Janssens
Assistent photographer: Tim Coppens
Creative: Dieter Vanhoof, Friendship
Creative: Cheriëtte Lagrouw, Dear Amsterdam
Executive Producer: Roxane Lemaire
Producers: Camille Cieters, Kim Kenis, Jaan Wouters
Post-production: Annelien Debusschere
Making of: Jose Huedo
Interviewer: Kris Vander Gracht
Models: Colette Notenboom, Yanti Vermeulen, Vivian Michailenko, Ella-Louise Gerinckx
Styling: Marieke de Pauw, Liza Babylon
Make-up: Martens Duss
Hairdresser: Annick de Jaeger, Cathy van Gele