SPONSORS

De volgende bedrijven hebben een pruik geadopteerd of Haarwensen geholpen met diensten.
Staat jouw logo hier binnenkort ook tussen?

Foto van Stichting Mont Ventoux

STICHTING MONT VENTOUX

Als 10 jaar organiseert Groot Verzet Tegen Kanker een evenement op de Franse berg de ‘Mont Ventoux’. Reeds duizenden mensen hebben deze berg beklommen om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Haarwensen is al 5 jaar één van deze goede doelen en heeft reeds € 87.000,- ontvangen. Hier een overzicht van de donaties per jaar
2012 – € 30.000
2013 – € 15.000
2014 – € 12.500
2015 – € 17.500
2016 – € 12.000

Foto van Basisschool de Regenboog

BASISSCHOOL DE REGENBOOG

In 2013, 2014 en 2016 hebben de leerlingen van Basisschool de Regenboog uit Schijndel fanatiek meegelopen met de sponsorloop. Zij hebben zich niet alleen sportief ingezet, maar ook voor het goede doel Haarwensen. In totaal hebben zij meer dan € 10.000,- ingezameld!

Foto van Salon Postma Kappers

SALON POSTMA KAPPERS

Salon Postma Kappers heeft op 4 juni 2016 de Slachtemarathon gelopen. Hiermee hebben zij € 1.500,- opgehaald voor Haarwensen.

Foto van Scalda College

SCALDA COLLEGE

Leerlingen van het Scalda College te Goes hebben in 2016 verschillendeacties georganiseerd om geld op te halen voor Haarwensen. Hiermee hebben zij € 1.500,- ingezameld voor Haarwensen.

 

 

Foto van Doopsgezind Vrouwenwerk

DOOPSGEZIND VROUWENWERK

Het Doopsgezind Vrouwenwerk is een landelijk samenwerkingsverband. Er zijn circa 80 vrouwengroepen aangesloten.

Jaarlijks ondersteunen zij twee projecten, één in het buitenland en één in Nederland. Daarbij richten zij hun aandacht vooral op de ondersteuning van vrouwen en kinderen. Tijdens de jaarlijkse conferentie heeft vrijwilliger Dirk de aanwezig verteld over Haarwensen, waarna hij aangenaam verrast een cheque van € 1.500,- in ontvangst mogen nemen.

Foto van Haarstudio Masha

HAARSTUDIO MASHA

Haarstudio Masha bestond in april van 2016 25 jaar. Dit vierde zij met een speciale jubileummaand, waarbij zij aandacht vroegen voor Haarwensen. Hiermee is maar liefst € 1.500 opgehaald.

Foto van NFOrce Entertainment B.V.

NFORCE ENTERTAINMENT B.V.

NFOrce Entertainment B.V. wilde als bedrijf graag een goed doel steunen. Haarwensen sprak hen hierin het meeste aan.

Foto van Soroptimistclub Meppel e.o.

SOROPTIMISTCLUB MEPPEL E.O.

De ladies night van de Soroptimistclub Meppel e.o. heeft dinsdag 24 november 2015 €2.750 opgebracht voor Haarwensen. Het bedrag werd door de circa honderdvijftig dames bijeengebracht door de entree van de kaarten, de verloting van mooie prijzen, de drankjes en de verkoop van de getoonde kleding van HB Mode uit Ommen.

Foto van Remix Hair

REMIX HAIR

De laatste Dance trends, coole DJ’s en de hipste drankjes. Dat was het Remix Dance Event op zaterdag 12 september 2015 in Buitenzorg te Ede . Diverse Nederlandse DJ’s bouwen deze avond een echt dance event met fantastische muziek. De opbrengst van deze avond was maar liefst € 1.500,- en werd aan Haarwensen geschonken. Eerder heeft Remix Hair ook al een haarwerk geadopteerd.

Foto van OBS Het Groene Hart Zuidwolde

OBS HET GROENE HART ZUIDWOLDE

De leerlingen uit groep 8 van OBS Het Groene Hart uit Zuidwolde kwamen één week in actie voor Haarwensen. De actie was een soort afscheid van hun overleden klasgenootje Martine. Zij stierf in groep 3 aan een hersentumor maar bleef altijd in de klas aanwezig. De gedenkhoek verhuisde ieder jaar mee naar het nieuwe klaslokaal. Om Martine ook in hun laatste jaar op de basisschool te herdenken werd er een actieweek bedacht. Paardenstaarten werden afgeknipt en alles werd uit de kast getrokken om een groot bedrag op te halen voor Haarwensen. En het resultaat mag er zijn! Enorm trots en vol bewondering maakten de leerlingen het eindbedrag van € 2.076,78 bekend.

Foto van Kao

KAO

‘Ieder kind verdient prachtig haar.’ Alle medewerkers van Kao gingen deze uitdaging aan en kwamen zowel in 2015 als in 2016 in actie voor Haarwensen.

Foto van Stichting Betrokkenen Stedelijke Vernieuwing

STICHTING BETROKKENEN STEDELIJKE VERNIEUWING

Stichting Betrokken Stedelijke Vernieuwing heeft in 2008 reeds één haarwerk geadopteerd. Begin 2011 zochten zij weer contact met Haarwensen. Deze keer deelden zij mee, dat zij maar liefst 2 haarwerken willen financieren. Door het contact tussen het bestuur en één van de kinderen die een haarwerk heeft ontvangen uit hun donatie, zijn zij erg betrokken bij de Stichting. Daarom hebben zij ook in 2012, 2014, 2015 en 2016 drie kinderen een prachtig haarwerk geschonken.

SBSV is trots dat zij al 15 kinderen gelukkig hebben kunnen maken met een haarwerk! En Haarwensen is hen natuurlijk ontzettend dankbaar!

Foto van Ladies' Circle Land van Cuijk

LADIES’ CIRCLE LAND VAN CUIJK

Ladies’ Circle Land van Cuijk maakt deel uit van Ladies’ Circle Nederland, een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. LC Land van Cuijk is als 13e Circle in Nederland geïnstalleerd en bestaat op dit moment uit 14 actieve leden uit het Land van Cuijk en omgeving die allemaal, maatschappelijk of sociaal, vol in het leven staan! Met elkaar hebben zij 2 filmavonden georganiseerd. De opbrengst á € 3.690,- is geschonken aan Haarwensen.

Foto van Brandsmaschool

BRANDSMASCHOOL

De leerlingen uit groep 6 en 7 van de Brandsmaschool te Bussum organiseerden samen met hun klasgenootjes een spontane sponsorloop voor Haarwensen. In totaal haalden zij een bedrag op van € 1.684,95. Een fantastische prestatie waar Haarwensen enorm trots op is!

Foto van Cleaning Service Hensen BV

CLEANING SERVICE HENSEN BV

Op woensdag 6 mei 2015 is de haardos van Benjamin Hensen, na 2 jaar sparen, afgeknipt. Peter Hensen, de vader van Benjamin, is eigenaar van Cleaning Service Hensen. Hij bedacht een actie rondom de kerstkaarten van zijn bedrijf. Met uitleg over de actie van zijn zoon vroeg hij om donaties. In totaal is er maar liefst € 1.950,- opgehaald voor Haarwensen.

 

Foto van Nuborgh College Veluvine

NUBORGH COLLEGE VELUVINE

Op donderdag 6 november 2014 organiseerde het Nuborgh College Veluvine in Nunspeet een actiemiddag voor Haarwensen. Maar liefst elf leerlingen knipten zonder enige twijfel hun lange lokken af om te doneren aan Haarwensen. Daarnaast werd er ook op verschillende manieren geld opgehaald. Uiteindelijk konden de leerlingen naast de elf vlechten een bedrag van € 6354,07 overhandigen aan Haarwensen. Een geweldige opbrengst waar Haarwensen enorm trots op is!

Foto van Soroptimistclub Uithoorn/De Ronde Venen

SOROPTIMISTCLUB UITHOORN/DE RONDE VENEN

Soroptimistclub Uithoorn/De Ronde Venen organiseerde op zaterdag 6 september 2014 een Ladies Day ten behoeve van Haarwensen op golfpark Veldzijde te Wilnis. Meer dan 90 dames namen deel aan deze bijzondere dag. Met hun deelname steunden zij Haarwensen. In totaal is er maar liefst € 6.500,- opgehaald.

Foto van YouBeDo

YOUBEDO

Net als vele websites/winkels verkoopt YouBeDo boeken. Je hebt keuze uit zo’n 4 miljoen titels. Het enige positieve verschil is dat YouBeDo 10% van het aankoopbedrag schenkt aan een goed doel naar keuze. En dit terwijl aanschafprijs hetzelfde is als andere boekaanbieders. Haarwensen is één van deze goede doelen.

Foto van Kalsbeek College

KALSBEEK COLLEGE

Tijdens de jaarlijkse actiedag van het Kalsbeek College te Woerden op 9 juli 2014 kwamen de leerlingen in actie voor Haarwensen. Middels verschillende activiteiten zamelde de leerlingen geld in en een aantal meiden doneerde hun lange lokken. Door de buitengewone inzet van de leerlingen mocht Haarwensen een bedrag van € 6.000,- in ontvangst nemen. Met deze donatie kunnen wij maar liefst 4 kinderen blij maken met schitterende pruiken gemaakt van echt haar. Dit is voor jonge mensen erg belangrijk, onze dank is groot!

Foto van Kapsalon De Kapster te IJlst

KAPSALON DE KAPSTER TE IJLST

Judith, Winonah en Claudia, medewerkers van De Kapster in IJlst, hebben op zaterdag 21 juni 2014 deelgenomen aan de Mar-athon rond Sneek en Meer. De fanatieke dames hebben Haarwensen als goed doel gekoppeld aan deze sportieve prestatie. Met de 42 km lange tocht hebben zij een bedrag van € 1.631,- opgehaald.

Foto van Kapperskorting

KAPPERSKORTING

Kapperskorting schonk 50 Tangle Teezers aan Haarwensen. Deze borstels worden aan de kinderen gegeven die een pruik hebben ontvangen. Op deze manier kunnen zij de pruik borstelen zonder dit schadelijk is voor de pruik. Ook in de toekomst zullen zij Haarwensen blijven helpen met producten voor de haarwerken.
www.kapperskorting.com

Foto van Vomar Sassenheim

VOMAR SASSENHEIM

Elk jaar wordt er bij Vomar Voordeelmarkt in de week voor Pasen een winkelwedstrijd gehouden. Vomar Sassenheim kwam dit jaar als beste uit de bus en mocht een cheque van maar liefts €1.500,- overhandigen aan een goed doel. Unaniem koos het personeel voor Haarwensen.

Foto van Kiwanis Club Sittard

KIWANIS CLUB SITTARD

Kiwanis Club Sittard levert met “plezier en daadkracht” een bijdrage aan de algemene doelstelling van Kiwanis International: “Serving the children of the World”. Kiwanis Club Sittard heeft de pruik van een meisje uit de regio van Sittard geadopteerd.

Foto van Salon Leef, Sunvison en Hairvision

SALON LEEF, SUNVISON EN HAIRVISION

Op dinsdag 16 en woensdag 17 december 2014 kwamen alle collega’s van zon- en nagelstudio Sun Vision, kapsalon Hairvision en schoonheidssalon Salon Leef in actie voor Haarwensen. De enthousiaste ondernemers doneerden de opbrengsten van beide dagen aan Haarwensen. Tevens hadden de klanten de gelegenheid om vrijblijvend een donatie te geven in de daarvoor bestemde donatiebox. In totaal is er een bedrag van € 1.682,55 overhandigd aan Haarwensen.

Foto van Bakker Beheer B.V.

BAKKER BEHEER B.V.

Bakker Beheer B.V. uit Ottoland kwam tijdens een Lentefair in Ottoland 26 maart 2014 in aanraking met Haarwensen.
Een stichting die hen raakte en waarop zij direct het initiatief namen een pruik te sponsoren.

Foto van Basisschool de Heijcant

BASISSCHOOL DE HEIJCANT

De leerlingen van Basisschool de Heijcant uit Schijndel hadden een bijzonder eindejaarsproject. Zij werden gevraagd zoveel mogelijk kerstkaarten te verkopen. Één van de leerlingen heeft namelijk een pruik van Haarwensen. Met de verkoopactie wilde de school een steentje bijdragen aan de pruik van dit meisje. En dit is gelukt, er is maar liefst € 2405,- opgehaald.

Foto van Lions Club Loosdrecht

LIONS CLUB LOOSDRECHT

In 2014 ontving Haarwensen een cheque van maar liefst € 5.500 om pruiken van te laten maken. Dit geld is opgehaald door Lions Club Loosdrecht.

Foto van Bovemij

BOVEMIJ

Wij zijn Bovemij. 50 jaar geleden zijn wij door de leden van BOVAG opgericht. We hebben ons ontwikkeld tot een echte partner van bedrijven in de mobiliteitssector: we verzekeren, financieren en bieden aanvullende dienstverlening. Zo hebben onze klanten alles onder één dak geregeld.

Bovemij neemt graag de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Het ondersteunen van Haarwensen past hier heel goed bij. Wij betalen de autoverzekering voor de auto die de stichting gebruikt. Ook financieren wij de inventarisverzekering van Haarwensen. Hiermee zorgen we ervoor dat de Stichting ook bij brand, diefstal, etc. haar werkzaamheden kan voortzetten.

Foto van Christelijke basisschool Tabitha

CHRISTELIJKE BASISSCHOOL TABITHA

De leerlingen van Christelijke basisschool Tabitha te Hoofdorp hebben een aantal weken actie gevoerd voor Haarwensen. Middels verscheidende acties hebben de leerlingen €3.500,- opgehaald ten behoeve van de Stichting.

Foto van Kapsalon de Boer

KAPSALON DE BOER

Wij zijn een haarwerkstudio en kapsalon, ons hart ligt bij het mooi maken van mensen, gezonde mensen maar ook zieke mensen. Hoe mooi is het als je een ziek kindje weer mooi haar kan geven, dat is zo dankbaar! En dat is de reden dat ik Haarwensen een warm hart toe draag. Ik vind dat iedereen recht heeft op mooi haar!
Veel succes, liefs Mariska Hoetmer van Kapsalon De Boer

Foto van Vlot Solutions

VLOT SOLUTIONS

Vlot Solutions heeft een speciaal declaratie programma aan de Stichting geschonken. De geeft de Stichting de mogelijheid om eventueel beschikbare vergoedingen vanuit de zorgverzekeringen te declareren.

 

Foto van Backstage Hairfashion

BACKSTAGE HAIRFASHION

Naar aanleiding hun 5 jarig bestaan 1 juni jl. heeft Astrid Begheijn eigenaar Backstage Hairfasion geld ingezameld voor de Stichting. In plaats van een kapsalon gevuld met bloemen wenste zij volle spaarpotjes. Haar klanten hebben haar wens in vervulling laten gaan.
Ook na het feest waren de bezoekers van haar kapsalon de stichting nog niet vergeten. Mensen welke nog geen donatie hadden gedaan, deden dit volop na 1 juni. Uiteindelijk resulteerde dit in een opbrengst van bijna €800. Astrid besloot deze donatie aan te vullen tot €1500, zodat zij een volledig haarwerk voor een kaal jongen of meisje konden financieren.

Foto van Bonne Nuit

BONNE NUIT

Het initiatief van Yvonne de Boer vind ik absoluut fantastisch, dat iemand zich zo belangeloos inzet voor een ontzettend goed doel! En wat uiteraard extra gevoelig ligt omdat het om kinderen draait. Daarom steun ik haar met deze stichting, en ik hoop dat er meerdere mensen, bedrijven zullen volgen, want in deze economie draait het tegenwoordig alleen nog maar om onszelf , helaas. Dus mijn petje af dat zij dit allemaal doet!

Lillian van der Schaaf, eigenaar Bonne Nuit

Foto van Aderans Benelux

ADERANS BENELUX

Aderans Benelux is een groothandel in pruiken die behoort tot de Aderans groep die wereldwijd actief is op het gebied van totaal oplossingen voor haarproblemen. ”Wij steunen de Haarwensen van harte omdat er niets erger is voor een kind dan ziek te worden en ook nog eens het eigen haar te verliezen.”

Aderans verzorgt de productie van de haarwerken van Haarwensen.

Foto van Top Hair Benelux

TOP HAIR BENELUX

Top Hair Benelux wil de stichting graag helpen aan meer naamsbekendheid. Dit doen zij door meerdere internetpagina´s aan ons te wijden. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden introduceren bij alle bezoekers van hun internetsite. Wij hopen daardoor in de toekomst nog meer kinderen te kunnen helpen.

Foto van Varekamp Exportpacking & Logistics

VAREKAMP EXPORTPACKING & LOGISTICS

Varekamp Exportpacking & Logistics verzorgt al jaren het transport van pop Saartje vanuit China. Varekamp is specialist in het veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt verpakken én vervoeren van kapitaalintensieve exportgoederen. Haarwensen is Varekamp dankbaar voor hun vrijwillige bijdrage.

Foto van Dalton Voorburg

DALTON VOORBURG

De opbrengst van de Daltonloop 2013 is dit jaar uitgereikt aan Haarwensen. De leerlingen van Dalton Voorburg hebben ruim Euro 7.800,- opgehaald. Met dit fantastische bedrag kunnen wij 5 kinderen verblijden met een mooie pruik.

Foto van Da Vinci International B.V.

DA VINCI INTERNATIONAL B.V.

Da Vinci maakt Salonautomatisering voor de kappersbranche. Het doel van Da Vinci is zoveel mogelijk diensten te ontwikkelen om het werken voor de kapper in de kapsalon gemakkelijker en winstgevender te maken.

Da Vinci heeft meer dan 1400 kapsalons als klant en twijfelde dan ook geen moment om dit netwerk in te zetten om Haarwensen zo zoveel mogelijk te ondersteunen.

 

Foto van Ekelmans & Meijer Advocaten

EKELMANS & MEIJER ADVOCATEN

Jaarlijks heeft Ekelmans & Meijer Advocaten een kerstaktie waarbij het personeel een goed doel voor dat jaar mag aandragen. Op deze doelen wordt vervolgens gestemd. Dit jaar waren twee goede doelen de winnaar, waaronder Haarwensen. Dankzij de stemmen van de medewerkers kunnen zij ons een donatie van €2500,00 schenken. Haarwensen is de aandragers en het personeel ontzettend dankbaar voor hun betrokkenheid.

Foto van Soichi Kappers

SOICHI KAPPERS

Het team van Soichi kappers heeft tijdens de Rap en Ruig Race te Vinkeveen maar liefst € 2.800 ingezameld voor de Stichting.

Foto van Avanti Hair

AVANTI HAIR

Avanti-Hair uit Amsterdam heeft in november 2010 gedurende 25 kalendagen al haar klanten 25% korting aangeboden. De klanten mochten deze korting houden, maar mochten deze ook aan ons schenken. Bijna alle klanten kozen voor het laatste. En met deze aktie heeft Avanti-Hair uit Amsterdam maar liefst €3750 opgehaald. Avanti-Hair bedankt!

Avanti-Hair, Moreelsestraat 5, 1071 BJ Amsterdam, 020-6624848 www.avantihair.nl

 

Foto van Roparun 2012

ROPARUN 2012

Haarwensen was een van de hoofddoelen van de Roparun 2012 en met een geweldige donatie van € 194.000,- kan de Stichting haar voorraad pruiken nu aanzienlijk uitbreiden.

Foto van Cosmo Hairstyling

COSMO HAIRSTYLING

Cosmo Hairstyling heeft een pruik gesponsord.

Foto van Foresters

FORESTERS

Foresters heeft een pruik gesponserd.

Foto van Profound Group

PROFOUND GROUP

Het maatschappelijk perspectief
Profound Groep staat bewust in een maatschappij die sterk en snel verandert. Waar mogelijk steunt Profound Groep initiatieven die gericht zijn op de zorg voor de medemens. Met plezier helpen we Haarwensen bij het optimaliseren van communicatie via social media om zodoende nog meer kinderen met een volle haardos door het leven te laten gaan.

Jan Posdijk – Profound Groep BV

Foto van Hair Maxx

HAIR MAXX

Hair Maxx heeft een pruik gesponsord.

Foto van Knegtel B.V.

KNEGTEL B.V.

Knegtel is een groothandel in kappers, schoonheids- en nagelproducten. Knegtel is onder de indruk van het initiatief van Haarwensen. Als je denkt aan kinderen, dan denk je automatisch aan vrijheid, vreugde, geluk en toekomst. Echter kinderen met kanker die zich zorgen moeten maken over hun uiterlijk is heel vervelend. Dit project zorgt ervoor dat deze ziekte weer iets draaglijker wordt . Knegtel ondersteunt dit project en zal ook de komende jaren zich inzetten om geld in te zamelen onder klanten en leveranciers.

Foto van Hairia

HAIRIA

Ria Cozijnsen van HAIRia heeft samen met haar klanten 2 jaar lang gespaard om een pruik te kunnen adopteren.

Foto van Kringloopwinkel Steenwijk-Vollenhove

KRINGLOOPWINKEL STEENWIJK-VOLLENHOVE

Elk jaar kiezen de vrijwillige medewerkers van de Kringloopwinkels Steenwijk-Vollenhove goede doelen om te steunen. Naast de hoofddoelstellingen van hergebruik van goederen en het bieden van sociale werkgelegenheid is er een 3de doelstelling. Haarwensen was één van de doelen en haar vrijwilligers wensen we succes met hun sympathieke werk!

Foto van Intertask

INTERTASK

Intertask adviseert al bijna 25 jaar directies van bedrijven en instellingen bij het bepalen van hun imago. Wij maken hierbij gebruik van massacommunicatie zowel in gedrukte media als radio en tv.

Vanuit onze expertise hebben wij Haarwensen mede op de kaart gezet en zullen ook in de toekomst de doelstellingen van Haarwensen onder de aandacht van een groot publiek blijven brengen.

Foto van Het Dienstencentrum van het AMC

HET DIENSTENCENTRUM VAN HET AMC

Het Dienstencentrum van het AMC heeft een pruik gesponsord.

Foto van Homan Elektrotechniek

HOMAN ELEKTROTECHNIEK

Homan Elektrotechniek heeft een pruik gesponsord.

Foto van dM&C B.V.

DM&C B.V.

Jennifer de Thouars eigenaresse van dM&C B.V. heeft Queensday wat op 23 april 2011 te Harderwijk heeft plaats gevonden georganiseerd. Meer informatie over deze dag is te vinden: www.queens.nu

Foto van Hopman Bouw

HOPMAN BOUW

Hopman Bouw heeft een pruik gesponsord.

Foto van I-FourC

I-FOURC

Wij, als I-FourC Technologies, hebben een sociaal fonds, waar jaarlijks 5% van onze winstuitkering naar toe gaat. De directie verdubbelt het bedrag. Dit kwartaal hebben we een aantal goede doelen gekozen voor onze donaties met het thema “Zeldzame ziekten” waarin Haarwensen past. De stichting met haar doelen raakte ons en we besloten 1500 euro te reserveren waar we graag een pruik mee willen adopteren voor Haarwensen. I-FourC hoopt dat het geld voor een pruik iemand heel gelukkig kan maken.

Foto van Ben van Roden Decoraties

BEN VAN RODEN DECORATIES

Ben van Roden Decoraties is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het decoreren van evenementen. Een onderdeel daar van is het decoreren met ballonnen. Een vrolijke bezigheid, waarmee we Haarwensen willen helpen om wat blijheid aan de kinderen te geven.

Foto van I.P.B. Incasso

I.P.B. INCASSO

I.P.B. Incasso heeft een pruik gesponsord.

Foto van Keune Haircosmetics

KEUNE HAIRCOSMETICS

Keune heeft tijdens de viering van haar negentig jarig bestaan in 2012 meer dan 100 meter haar ingezameld en maar liefst € 30.000 opgehaald. Kijk voor meer informatie over deze unieke actie in het nieuwsarchief.

Ook in 2013 heeft Keune Haarwensen mogen verblijden, eind 2013 heeft Keune Haircosmetics nog eens € 3.000 geschonken.

Foto van Kiwanis Club Barneveld

KIWANIS CLUB BARNEVELD

Kiwanis Club Barneveld heeft een pruik gesponsord.

Foto van AMI Kappers

AMI KAPPERS

Ami Kappers steunt Haarwensen al jaren. Zij sturen regelmatig afgeknipte staarten toe. En een groot deel van de in totaal 76 vestigingen knipt zelfs gratis. Daarnaast heeft AMI Kappers de Stichting een auto geschonken.

Foto van Kiwanis Club Rheden De Veluwezoom

KIWANIS CLUB RHEDEN DE VELUWEZOOM

Kiwanis Club Rheden De Veluwezoom heeft een pruik gesponsord.

Foto van Dock 15

DOCK 15

Dock 15 huisvest bedrijven die elkaar versterken. De synergie van de samenwerkende specialisten biedt ondernemers de juiste mix van kennis en technologie om ideeën en plannen te laten slagen. Zie bieden de Stichting huisvesting in dit prachtige pand.

Foto van Stichting Hedesa

STICHTING HEDESA

Stichting Hedesa is opgericht in 2012. De belangrijkste motivatie was het verbeteren van de media, communicatie en ict van goede doelen. Door deze zaken te professionaliseren is het mogelijk voor goede doelen om meer rendement te behalen en beter te communiceren.

Foto van Eetcafé de Kombuis

EETCAFÉ DE KOMBUIS

Bianca Polderman organiseerde in samenwerking met Eetcafé de Kombuis in Oudeschild (Texel) de actie ‘Voor goed doel naar de kroeg’. Met de actie is € 1.500,- opgehaald voor Haarwensen. Meer lezen over de actie? Bekijk dan hetnieuwsbericht.

Foto van Punt 4

PUNT 4

Punt 4 is een creatief productie bureau, hun creatieve specialisten helpen de Stichting van A tot Z met alle communicatie en reclame uitingen.

Foto van Lionsclub Mijdrecht - WIlnis

LIONSCLUB MIJDRECHT – WILNIS

Tijdens de harting party (2010) van Lionsclub Mijdrecht – Wilnis hebben de leden van de business club € 8.000 opgehaald.

Foto van Mill’s Esthetics

MILL’S ESTHETICS

Mill’s Esthetics heeft de week van 7 mei tot en met 12 mei 2012 helemaal in het teken gezet van Haarwensen. Bij Mill’s Esthetics kunnen mensen terecht voor een volledige beautybehandeling. 50 % van de omzet werd geschonken aan de Stichting. Uiteindelijk heeft Mill’s Esthetics € 1.500 opgehaald.

Foto van Mooi onder een dak

MOOI ONDER EEN DAK

Zondag 15 mei vond er een opendag van Mooi onder een dak te IJsselstein plaats. Een uniek event waarbij geld opgehaald werd voor Haarwensen. Kijk voor meer informatie in het nieuwsarchief.

 

Foto van P&G salon professional

P&G SALON PROFESSIONAL

P&G salon professional heeft een pruik gesponsord.

Foto van People Behind The Mirror

PEOPLE BEHIND THE MIRROR

People Behind The Mirror heeft een pruik gesponsord.

Foto van OBS De Kleine Beer

OBS DE KLEINE BEER

De leerlingen van basisschool De Kleine Beer te Berlicum (Sint-Michielsgestel) hebben een week lang actie gevoerd voor Haarwensen. Middels verscheidene acties hebben de leerlingen ruim € 2.500,- opgehaald ten behoeve van de Stichting.

Foto van Maro Evenementendag

MARO EVENEMENTENDAG

De organisatie van Maro Evenementendag heeft in 2012 voor het eerst een mooi evenement voor een goed doel mogen en kunnen organiseren met ruitertochten, wandelroute, kramen en een super leuke loterij. Deze ervaring vond de organisatie zo mooi, warm en gezellig dat zij het niet los konden laten en besloten hebben om hun uiterste best te doen om jaarlijks zo’n dag te organiseren en elk jaar een ander doel te steunen. De opbrengst van Maro Evenementendag 2013 is gedoneerd aan Haarwensen.

 

Foto van Vrienden van Stichting Haarwensen

VRIENDEN VAN HAARWENSEN

Vrienden van Haarwensen is klein begonnen, met shirt sponsoren voor de Apeldoornse 4daagse. Drie meiden met een missie zoveel mogelijk kilometers lopen voor de kinderen van Haarwensen. Maar….. het groeide uit tot een groot feest wat gesteund werd door heel veel lieve vrienden, familie, kennissen en het bedrijfsleven. Drie meiden met een droom die uitkwam: kinderen hun glimlach terug geven!!!!!

Foto van Rombout Kappers

ROMBOUT KAPPERS

De speciale acties van Rombout Kappers (in 2010, 2012 en 2013), waaronder diverse knipdagen en de verkoop van mascotte Saartje, hebben in totaal al € 16.320,48 opgeleverd voor de Stichting.

 

Foto van Servaas Hair and Care

SERVAAS HAIR AND CARE

Vanaf het begin is Servaas Hair and Care al actief voor de stichting. Zij knippen alle haardonoren gratis, verkopen poppen en houden jaarlijks een knipdag. Hiermee is al een paar duizend euro opgehaald. Wij zijn dan ook erg blij met hun vrijwillige hulp.

Foto van Lions Club Zevenhuizen

LIONS CLUB ZEVENHUIZEN

Lions Club Zevenhuizen heeft drie pruiken gesponsord.

Foto van Sinterklaasaktie Uithoorn

SINTERKLAASAKTIE UITHOORN

In 2010 ontving Haarwensen een cheque van maar liefst €15.000 om pruiken van te laten maken. Dit geld is opgehaald door de Stichting Sinterklaasaktie Uithoorn.

Foto van Stichting de Wollebrandcross

STICHTING DE WOLLEBRANDCROSS

Stichting de Wollebrandcross organiseert jaarlijks (sport)evenementen waarvan de opbrengst is voor organisaties die zich inzetten om de gezondheid en/of levensomstandigheden van minderbedeelde kinderen te verbeteren. Dit jaar was Haarwensen één van de goede doelen. Stichting de Wollebrandcross kon na afloop van de verschillende evenementen een cheque van maar liefst € 18.000,- aan Haarwensen aanbieden.

Foto van Univé Groene Hart

UNIVÉ GROENE HART

Dat Univé Groene Hart Haarwensen een warm hart toedraagt was al bekend. Begin dit jaar ontving de Stichting al een cheque van €1000. De leden van Univé Groene Hart konden wederom goede doelen aandragen waar Univé een deel van de winst aan zal schenken. Kijk voor meer informatie in het nieuwsarchief.

 

Foto van Peels Haarmode

PEELS HAARMODE

Peels Haarmode is sinds 2013 een steunpunt van de Stichting. Hier worden de pruiken bij de kinderen aangemeten. Peels Haarmode is niet zomaar een pruikenmaker. Al drie generaties lang, sinds 1921, wordt in ons familiebedrijf het pruikenmakersvak van vader op zoon doorgegeven. Met veel vakmanschap en liefde voor dit eeuwenoude ambacht gebruiken we de nieuwste technieken voor het vervaardigen van een representatief, modieus en natuurlijk haarwerk.

Foto van Pavette@All

PAVETTE@ALL

Pavette@All is trots om steunpunt te zijn van Haarwensen. Naast het adviseren van haarwerken is Pavette@All ook gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses met de daarbij behorende protheselingerie.

Foto van Comfort Haarwerken

COMFORT HAARWERKEN

Sinds 2011, de start van ons bedrijf, is Comfort Haarwerken als steunpunt aangesloten bij Haarwensen. Sinds die tijd zijn vele kinderen geholpen door onze samenwerking. De geweldige resultaten zijn op onze informatieve website in het gastenboek terug te lezen! Ons persoonlijk contact en huiselijke salon in Gouda wordt als verademing ervaren.

Foto van Confident Haarzorg

CONFIDENT HAARZORG

Confident Haarzorg is al langere tijd nauw betrokken bij de werkzaamheden van de Stichting. En sinds 2012 zijn zij als steunpunt aangesloten. De vakbekwame en professionele haarwerkers hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het aanmeten van haarwerken. Met een bezoek aan Confident Haarzorg bent u verzekerd van een passend haarwerk en advies op maat.

Foto van Huizenaar Haarwerkspecialisten

HUIZENAAR HAARWERKSPECIALISTEN

Huizenaar Haarwerkspecialisten is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van haartoevoegingen van de grootte van een ‘euro’, tot een volledige haarprothese voor zowel dames als heren en kinderen. Sinds 2009 zijn zij aangesloten als steunpunt bij de Stichting. www.haarwerken.info

Foto van Timme Haircreations

TIMME HAIRCREATIONS

Timme Haircreations is steunpunt van Haarwensen. Door pruiken/haarwerken te leveren aan kinderen die ziek zijn geven zij als gespecialiseerd haarwerkbedrijf de steun die ze op dat moment nodig hebben.

Foto van Elly Haarwerken

ELLY HAARWERKEN

Elly Haarwerken is sinds 2009 betrokken bij de Stichting als steunpunt. Jaarlijks meten zij bij tientallen kinderen een prachtige pruik aan.

Foto van Kinder- en Jongerenrechtswinkel Leiden

KINDER- EN JONGERENRECHTSWINKEL LEIDEN

De Kinder- en Jongerenrechtswinkel Leiden organiseert ieder jaar een manifestatie voor basisschoolkinderen van groep 7 en 8 uit Leiden en omstreken. Afgelopen jaar vond deze manifestatie plaats op 27 november. De kinderen hadden voorafgaand aan de manifestatie meegedaan aan een prijsvraag: “Wat zou jij doen met zoveel poen?”. Hierbij mochten de kinderen een stichting uitkiezen die een kinderrecht waarborgt en ze moesten goed motiveren waarom deze stichting het geld verdiende. De medewerkers van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel hebben hieruit de winnende stichting gekozen: Haarwensen. De cheque van €2.500,- werd uitgereikt door Vera, de winnares van de prijsvraag.

Foto van De Verkiezing van de Leukste Kapsalon

DE VERKIEZING VAN DE LEUKSTE KAPSALON

Bij De Verkiezing van de Leukste Kapsalon is Haarwensen de maatschappelijke partner. In 2013 leverde dat een prachtig bedrag op en ook in 2014 en 2015 is Haarwensen weer als maatschappelijk partner aan de verkiezing verbonden. Deelname aan de Verkiezing van de Leukste Kapsalon is gratis voor kapsalons en biedt kapsalons mogelijkheden om lokaal, regionaal en landelijk onder de aandacht te komen. De Verkiezing van de Leukste Kapalon vindt plaats in iedere gemeente in Nederland. Meer info over de Verkiezing van de Leukste Kapsalon

Foto van Top Movers P.A. van Rooijen

TOP MOVERS P.A. VAN ROOIJEN

Patrick van Rooyen is 25 jaar werkzaam bij het familiebedrijf P.A. van Rooijen Top Movers. Hij kreeg € 1.250 ter beschikking om te schenken aan een goed doel. Deze donatie werd geschonken aan Haarwensen.

Foto van Queens

QUEENS

Afgelopen juni hebben bijna 3.000 wandelaars deelgenomen aan de jaarlijkse avondvierdaagse in Harderwijk. QUEENS, een sociëteit voor en door ondernemende vrouwen in Harderwijk heeft dit evenement aangegrepen om geld in te zamelen voor Haarwensen. Queens heeft een cheque van € 1.500 kunnen overhandigen Haarwensen.

Foto van Benjamins & Benjamins

BENJAMINS & BENJAMINS

Benjamins & Benjamins houdt zich bezig met expertises en taxaties in de ruimste zin des woords. Voor Haarwensen leveren zij deze diensten kosteloos.

Foto van Haarcentrum Ugeka

HAARCENTRUM UGEKA

Haarcentrum Ugeka is sinds september 2016 steunpunt van Haarwensen. Door pruiken/haarwerken te leveren aan kinderen die ziek zijn geven zij als gespecialiseerd haarwerkbedrijf de steun die de kinderen op dat moment nodig hebben.

Foto van Haar Uniek

HAAR UNIEK

Haar Uniek gevestigd op een speciale zorgbouvelard is sinds september 2016 steunpunt van Haarwensen.